ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
 
ΗΛΙΑΔΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
Εμπόριο & Επισκευή Μηχανημάτων Τρίκαλα 
Η επιχείρησή μας “ΗΛΙΑΔΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ” η οποία εδρεύει στα Μεγάλα Καλύβια στο Νομό Τρικάλων,  ιδρύθηκε το 2012 και από τότε δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου και επισκευής μηχανημάτων και εργαλείων κήπου, δάσους και αγρού. Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της χαρακτηρίζεται από συνέπεια, υπευθυνότητα και έμφαση στην ποιότητα και στην ποικιλία των προϊόντων που εμπορεύεται.
 
Έχοντας ως κύριο στόχο τη προσφορά ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών σε τιμές χαμηλές, η επιχείρησή μας δεν σταματά να αναζητά  νέα προϊόντα, καινοτόμα και ποιότικα, που θα μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Είτε είστε επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης, σε εμάς σίγουρα μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που θα βοηθήσουν την δουλειά σας να γίνει με μεγάλη ευκολία.
 
Με γνώμονα τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, η επιχείρησή μας προσφέρει μια μεγαλη γκάμα από θαμνοκοπτικά, αλυσοπρίονα, κλαδευτικά, πολυμηχανήματα, χλοοκοπτικά, μοτοσκαπτικά - φρέζες, καταστροφείς, φυσητήρες, αντλίες, ψεκαστικά, πλυστικά, δισκοπρίονα, τριβέλες, ψαλίδια, λιπαντικά, αναλώσιμα, γεννήτριες, κινητήρες, ηλεκτρικά μηχανήματα και πολλά ακόμα προϊόντα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.
 
Η εξειδίκευση μας στο χώρο των μηχανημάτων, η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρείες, αλλά και η μακρόχρονη εμπειρία μας στην επισκευή και συντήρησή τους, αποτελούν εγγύηση για την σωστή και καλή λειτουργία των μηχανημάτων σας.
 
Φιλοσοφία και το όραμα μας είναι μέσα από τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων να καλύπτουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες κάθε πελάτη.