ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ηλιάδης Μηχανήματα | Εμπόριο & Επισκευή Μηχανημάτων Τρίκαλα 
Στην επιχείρησή μας “ΗΛΙΑΔΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ” η οποία εδρεύει στα Μεγάλα Καλύβια στο Νομό Τρικάλων, διαθέτοντας εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να αναλάβουμε την σωστή επισκευή - συντήρηση του μηχανήματος σας προσφέροντας σας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 
 
Διαθέτοντας συνεργείο το οποίο είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα. Το προσωπικό μας πλήρως εκπαιδευμένο και ενημερωμένο σε κάθε λεπτομέρεια που χρειάζεται η επισκευή και συντήρηση κάθε μηχανήματος.
 
Τα χαρακτηριστικά ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε για τα οποία δεσμευόμαστε είναι η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προιόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλείς συντήρηση και επισκευή των μηχανημάτων των πελατών.
 
Όλα τα μηχανήματα ,ανταλλακτικά και αναλώσιμα έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 
 
Η οργάνωση και η μηχανογράφηση του συνεργείου μας, παρέχει ανά πάσα στιγμή ενημέρωση για την φάση επισκευής του κάθε εργαλείου και της όλης διακίνησης. 
 
Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Γι΄αυτό καλέστε μας και γίνετε και εσείς ένας από τον συνεχή αυξανόμενο αριθμό των ικανοποιημένων μας πελατών.